Mini Bull Terriër pup prijs & kosten. Bull Terriër uiterlijk en persoonlijkheid

Sinds de Bull Terriër verscheen, heeft dit hondenras snel tuttige hondenbezitters overwonnen door hun grappige gezicht, grote eivormige hoofd en geweldige persoonlijkheid. De Bull Terriër is momenteel erg populair als gezinshond in de Verenigde Staten en in veel Europese landen. De prijs voor een Bull Terriër is momenteel ongeveer € 700 voor een pup. De jaarlijkse kosten voor het opvoeden van een pup bedragen ongeveer € 700 tot € 900 per jaar. In het volgende artikel zullen we in details de prijs en jaarlijkse kosten voor een Bull Terriër pup bespreken.

Mini Bull Terriër pup prijs & kosten. Bull Terriër Uiterlijk en Persoonlijkheid

De prijsklasse van een Bull Terriër

De prijs van een Bull Terriërs opgevoed als gezinshond

De prijzen van Bull Terriërs die alleen als gezinshond zijn grootgebracht (met een beperkte registratie) zijn momenteel verkrijgbaar voor ongeveer € 650 tot € 900 per pup. Je kan bijna niet achter de kwaliteit van genen en het zuiverheidsniveau, van beperkte geregistreerde Bull Terriërs komen, omdat ze geen stamboom hebben. Bovendien worden deze pups vaak gesteriliseerd, zodat ze alleen geschikt zijn om als gezinshond te worden opgevoed. Als je een Bull Terriër pup wil waar je mee mag fokken, raadpleeg dan onderstaande secties.

De prijs van een Bull Terriër voor de ​​fok

De prijs van een Bull Terriër voor de ​​fok, is afhankelijk van genealogie, stamboom en het niveau van raszuiverheid.

  • Prijzen van de pups met normale genealogie en afkomstig van kleine fokkers kunnen variëren van € 900 tot € 1500.
  • Volledige rasechte pups die voortkomen uit uitstekende families en gefokt worden door de toonaangevende fokkers zullen zeer hoge prijzen hebben, van € 1500 tot € 3000 of zelfs hoger.

Mini Bull Terriër pup prijs & kosten. Bull Terriër Uiterlijk en Persoonlijkheid

Waar zijn Bull Terriër pups te koop?

Je kan Bull Terriër pups in de prijsklasse € 650 – € 1000 vinden op de volgende advertentiesites:

Je kan informatie vinden over volledig geregistreerde Bull Terriër pups op onderstaande professionele fokker websites:

Mini Bull Terriër pup prijs & kosten. Bull Terriër Uiterlijk en Persoonlijkheid

De kosten voor het opvoeden van een Bull Terriër pup

Vaste kosten

Voordat je een Bull Terriër koopt, moet je inschatten hoeveel jaarlijkse kosten er zijn. Reguliere kosten zijn onder meer uitgaven voor voedsel, inenten, riem, muilkorf, wassen en eten gerelateerde items, enz. voor ongeveer € 500 – € 800 per jaar.

De Bull Terriër is een gezond hondenras, met bijna geen ziekten of genetische afwijken gedurende hun leven. Maar sommige individuen kunnen symptomen van zinktekort hebben, ze zijn ook vrij gevoelig voor vlooien en andere soorten parasieten, dus je moet je pup voedzame voedingsmiddelen en diergeneesmiddelen geven. Dit zal ook kleine kosten met zich meebrengen.

De kosten in het eerste jaar

De kosten in het eerste levensjaar van een Bull Terriër zullen hoger zijn, omdat je essentiële items moet kopen, zoals een bench, voerbak, kussen, etc. Deze items kosten ongeveer € 600 – € 1000 afhankelijk van de kwaliteit.

Als je geld wilt besparen, kan je tweedehands artikelen kopen, die slechts rond de € 400 kosten voor alles. En je kan overwegen om geld te besparen door een ​​huisdierenverzekering te kopen, wat ongeveer tientallen euro’s per maand is. De verzekeringskosten zijn vrij hoog, maar je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten wanneer de pup ziek wordt of een ongeluk krijgt (behandelingskosten zijn vaak erg hoog).

Mini Bull Terriër pup prijs & kosten. Bull Terriër Uiterlijk en Persoonlijkheid

Het uiterlijk van een Bull Terriër

Dit hondenras heeft een uitgebalanceerd lichaam en goed geproportioneerde spieren. Het lichaam van een Bull Terriër is stevig met stevige en gespierde schouders. Een standaard Bull Terriër heeft een schofthoogte van 40 – 55 cm en weegt 16 – 22 kg.

De Mini Bull Terriër heeft ook dezelfde persoonlijkheden als zijn grote broer, maar de Mini Bull Terriër is slanker en heeft een bescheidener formaat. De Mini Bull Terriër heeft een schofthoogte van 35 cm en weegt 11 – 15 kg. De prijs voor een Mini Bull Terriër is vaak hoger dan de standaardprijs, omdat de eerste meer geschikt is om in kleine appartementen in de stad te worden opgevoed.

De vacht van een Bull Terriër is kort, dik en enigszins stijf maar glad. De vacht is vaak puur wit, zwart, rood, bruingrijs, geelbruin of driekleurig. Ze gaan meestal twee keer per jaar in de rui, je zou elke dag hun haar kunnen borstelen met een speciale borstel los haar te verwijderen en een gladde vacht te behouden. Over het algemeen is de vacht van een Bull Terriër gemakkelijk te verzorgen, dus het kost niet veel tijd en geld om voor een Bull Terriër te zorgen.

Het meest opvallende kenmerk van een Bull Terriër is het hoofd met het platte voorhoofd van de top van de kop tot de neus. Hun ogen zijn heel klein, soms bijna smalle spleetjes en hun ogen hebben een donkere kleur.

Mini Bull Terriër pup prijs & kosten. Bull Terriër Uiterlijk en Persoonlijkheid

De persoonlijkheid van een Bull Terriër

De typische kenmerken van dit ras zijn moedig, speels, kieskeurig en uitbundig. Bovendien zijn ze ook erg loyaal, altijd gehoorzaam en redelijk, dit is dus een van de beste hondenrassen voor bewaking van het huis. Het Bull Terriër hondenras is ook erg intelligent, zachtaardig en vriendelijk voor de mens. Ze houden van en houden vast aan hun baasjes. Ze kunnen zelfverdedigingsgedrag hebben of hun baasjes beschermen in geval van gevaar.

Meestal zijn ze erg gehecht aan hun baasjes. De Bull Terriër ontwikkelt zich het beste in leefomstandigheden waarin ze in liefde leven en de zorg van hun baasjes krijgen.

Ze vinden het echt leuk om werk uit te voeren die door hun eigenaars is toevertrouwd. In het bijzonder houden ze van de aanwezigheid van hun baasjes aan hun zijde; daarom moet je ze niet langer dan 8 uur per dag alleen laten, omdat dit een ernstige uitwerking heeft op hun psyché.

De Bull Terriër begrijpt de taal van kinderen, maar je moet op blijven letten, omdat Bull Terriërs te speels kunnen worden, waardoor een kind om kan vallen. Je moet omstandigheden creëren, zodat ze van jongs af aan leren om te gaan met andere dieren. Je moet ook een professioneel en regelmatige training doen met je Bull Terriër. Als je geen tijd of trainingservaring hebt, kun je beter overwegen om een ​​getrainde Bull Terriër pup te kopen waarvan de prijs ongeveer € 200 tot € 300 hoger is dan die van de normale Bull Terriër.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here